CALL ME TO CLEAN UP

Is jouw Social Media 'one big mess' en wil jij 2020 'clean' beginnen. Ik regel het voor je! Speciaal voor alle dames van het Gelukfabriek event hebben wij een leuke actie voor kwartaal 1. 

Social Media Clean Up 2020

Heb jij vaak geen tijd om je Social Media te vullen? Vind je het lastig om de juiste foto's te maken en te vinden voor je Facebook en Instagram? Wil jij graag wekelijks zichtbaar zijn op je Social Media kanalen maar kom je er gewoonweg niet aan toe? Maak je geen zorgen, wij regelen het!

VOOR MAAR €550,- PER MAAND HEB JIJ HET EERSTE KWARTAAL JE SOCIAL MEDIA GEVULD MET JOUW EIGEN FOTOGRAFIE

Social Media strategiegesprek t.w.v. €350,-

Een Social Media strategie gesprek waar we jouw strategie gaan bepalen voor het komend kwartaal. Wat is je verhaal, wat wil je delen en welke foto's passen hierbij. Dit is inclusief een contentplanning en een moodboard van jouw feed. 

Drie maanden het Social Media pakket t.w.v. €825,-

Wij plannen jouw Social Media in en schrijven je teksten. 3x per week plaatsen wij op Instagram en Facebook jouw content en 2x per week op Insta Stories. Dit alles in goed overleg. 

Een fotoshoot  t.w.v. €825,- 

Een fotoshoot in jouw stijl met een professionele fotograaf. Je krijgt 30 foto's die je kan gebruiken voor op je feed. Regeltante 2.0 is bij de fotoshoot om je te helpen met het stijlen van de shoot en de locaties te kiezen.

Deze actie is tot en met 6 december geldig! Wil je meer weten of heb je vragen? 

CALL ME TO CLEAN UP: 0613406611


Regeltante 2.0